BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, February 17, 2010

Ini bkn gedik tp btol2 sedih. lalala...

Sebelum tu, spe2 rse meluat bace blog ni, sile tekan PANGKAH dan keluar ye.
Ini blog aku, aku pnye suke nk wt cite mengada ke, cite seram ke, cite tak best ke...


Kisahnye...
Kakak aku satu2nye...
Call pepagi bute...
Btau nk pegi Penang + Pdg Besar bejalan2...besuka ria..
Aku tade la kesah sgt kan.
Da de nk bejalan ngn family de...takpela..
Tapi ble de kte ngn mak, aku ape lg..
Tetibe rse teruja!!!
NAK IKOT!!!!

Sebok ni aku cl mak aku, tnye btol ke tak...
Mak aku pn dgn rase teruja dan excitednye la kate nk g..

M : Cuti lame2 tak g mne..ade kete kosong, ikt la

I : Ade kosong lg tak??

M : Dah tade kosong (dgn nada menjeleskan)
Tula..cuti tanak blk.

I : Ha la..nk blk wtpe..raye cine. bkn kite smbt. maulidur rasul sok br blk..br blh sambut..ekekekeke...

Perbualan diteruskan..

Bla..bla..bla..bla..bla..

M : Takpela..takyah blk. Jage kesihatan...Jaoh tu..Takyah la ikt...Nt mk g la Tanjong Malim.

I : Tipu..aritu soh dtg pn tak dtg. (buat ayt merajok la..pe lg. :p ) Kalo balik je Ipoh tp tak ikt blh tak??

M : Tnye la lan dlu..lan bg, blk. lan tak bg, jgn blk. tp kang blk kang, kamu tgk ktorg nk pegi kang kamu ngs lak (gelak2)

I : Jgn kte esok, skang pn da nk ngs!

Pastu..........

M : Loh, ngs lak. Malu je kt Dynaz. (gelak lg)



Dahtu nk wt cne..da mmg sedih.huhuhuuuuuuu
Ble da ltk fon, ngs tak abeh2 lg...haha mcm lwk je
Ble pk2 blk, rse cm kelakar. Npe ngs??Bende kecik je. Apeda....

Ble org ofis tgk mate yg bengkak, nk btau ngs sbb pe pn malu :p

Tula payah kalo byk sgt tahi lalat kat kaki. keje nk bejalan je. haih....


-Girl in cheongsam, Dynaz-

7 comments:

LeEyA said...

eeeee.. intan tak malu.. nangis..

zoelalisa said...

ala...habuk msk mate la...

redriben said...

eih..yeke..tahi lalat kat kaki keje jalan je ye? thehhehhe..same la kite..takpe intan, umah aku dekat gk ngan padang besar. nt aku balik kedah, ko follow ye..huhu

Blackdiamond Forever said...

huhuuhuhu......juz same like me....ratu air mater....nampak je cam kuat diluar...fragile di dalam...

zoelalisa said...

wani : ala..ko ni sje je wt aku semakin teringin2...

sista : tu la..nmpk je i mcm tough. lalala..

Nurul_udeT said...

intan,aku ingat ko..ko mmg gadis air mate...ko cepat je titiskan air mate...nampaknye mmg x brubah..hehe

zoelalisa said...

udet : hahaha...mne ade..aku gadis tough la.. :p