BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, July 5, 2010

Our 1st Wed Anniversary!!

HAPPY 1st ANNIVERSARY TO US!!!


click to create your own


Actually harini aku takla free sgt.
Since cerita dah ade dlm kepala. Gambar da sedia upload, so aku mencuri2 mse yg ade utk publish 3 n3 skaligus dlm sehari :)

ok.
4 Julai, yakni smlm, 1st wedding anniversary ktorg :)
Perasaan??
Macam tak percaya..
Selama ni aku cm membayang2kan je celebrate wed anniversary (mse zmn solo dlu la..)
Tp smlm, alhamdulilah aku berkesempatan celebrate n merase gk melalui 'hari itu'..
Mcm tak pecaya..n tak sangka.. hehe

Plan utk celebrate ni, aku da pk since januari ok.
Tapi ble plan tu tak jd, (details kt sini)
Tepakse la tukar plan B.
Kelam kabut otak aku memikir..
Nak wt ape..cmne..maklumla..first time. hoho
Last minit, dpt gk idea..ats bantuan kwn2.

A week b4, aku da soh hubby kosongkan schedule utk AHAD.
Maklumla..beliau sgt bz mengalahkan pak menteri.

Aku siap2 print map utk ke 'lokasi' itu.
Tapi, hari jumaat, punye excited nk blk, tetinggal map kt ofis.
Nak tanak, hari sabtu, kene g cc n tepakse la btau awal 'lokasi' yg nk dituju. huhu..
Alhamdulilah hubby familiar dgn jln2 nk ke 'lokasi' itu.

Ptg Ahad, dlm pukul 4 lbh, ktorg gerak ke 'lokasi' yg dah dipilih.
Alhamdulilah jgk tak jem.
Ktorg tersampai awl plak. haih..
Rosak sedikit program gue di situ.

So, inila lokasi yg dipilih.. :)



Thanks to my hubby 4 ur co-operation. kalo tak, mmg tak jd la plan ni. huhuuu

Lokasi tu pn sbnrnye lokasi B. Lokasi A, lps diteliti, kehalalannya diragui. Plus, dr review yg aku bce, majoriti ckp tak sedap. hrp tmpt je mcm cun.


Sampai agk awl. pukul 6.
Plan asal kacau sket.
So, agk boring sbb agk sunyi n tak rse happening.
Ble da beransur gelap, br la rse ala2 kt bali. hoho..(tak g medan, bali celup pn bole la..)
Aku pilih utk duduk kt luar..lbh privacy. Live band, kt dlm je. tp start pukul 9.











Argentina Hut..but i go 4 germany :)


Erk..hilang fokus.



Makanan, not bad..Banana in sarong wt ice-cream tu sdp sbnrnye..tp sbb kenyang, mkn 2 ketul je.



Mase ni, hubby asek ajk blk je..sbb da kenyang katenye. Tp misi blm selesai lg. Tepakse la aku wt mcm2 alasan. nk tekencing la..nk makan la..(walopun da sgt kenyang)..nk berehat2 la..hihi..



Kek suda sampai...




Sayonara Bora Ombak..

Kakiku yg semakin membengkak...



Itu je cite2 yg blh aku kongsikan. lain2 cite, biarla jd rahsia ktorg bedua..ktorg pn nk privacy cm artis2 tu gk kan. :p

Owh..kpd korg2 yg nk g sini, aku cadangkan korg g waktu mlm. 8 ke ats should b ok. smentara korg nk tgu makanan sampai, blh la lyn live band. :)

To AZLAN JAMIRAN, I LOVE U DAMN MUCH!!

4 comments:

yan said...

congrats intann.... dah setahun dah kan..rasanya mcm baru jer lagi aku pegi knduri ko..hihihi:-)

Nur Irfan Juezrie said...

happy 1st anniversary intan!! smg intan n suami bahagia selalu hingga ke hujung nyawa.. smg juga dengan adanya bakal si comel intan akan memeriahkan lg kehidupan intan..

zoelalisa said...

yan : tengs yan. tula..rse cm baru becinta2 je g kenduri kawen ko :)

jue : tengs jue. amin..smoge doa2 jue dimakbulkan. :)

LeEyA said...

huhuhu.. sonok bangat sih..