BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, February 17, 2011

Mari bersukan

Dah lame gile tak besukan!
Bile aku dengo je *remy alan kate, dis weekend, ade aktiviti kt kampung tu, aku pn dgn penuh rse INTERESTED nye nk join! :)
*remy alan is my hubby



FIL as AJK program kte, mcm2 xtvt ade...mcm2 sukaneka ade.
Sambil tu, blh daftar mengundi sekali..
iyeee..sy blom pernah mengundi. haih.



So, pd hari kejadian, aku siapkan adam, pukul 8lbh cmtu, ktorg da g.
Mcm2 game ade.
Aku suke!



Memule, aku g daftar mengundi dlu.
Sekali tesilap kaunter daaa...
Aku pegi kaunter "Mendaftar sbg ahli UMNO"
Dah malu alah, isi je la borang.
Dpt baju selai.
rase mcm nk tayang baju ni dpn abah. haha...



iye..iye...abah adalah penyokong pas. tp kadang2 lalang gk ;p



Berbalik kpd cite bersukan.
Memule, aku ngn Kakcik (SIL) berduet utk acara Kaki Gajah.



Lebih kurang gini le kekdahnye...

Dapat no2 ok! Not bad. hihi...

Lps tu, aku masuk pulak tarik upih ngn hubby.

Laki tarik pmpuan. ok le tu kan.

Sekali, bile da nk stat, urusetia kte, memule laki tarik pmpuan.

Lepas tu, pmpuan tarik laki.

Aku da pk 2x.

Mase laki aku tarik, ktorg paling laju.

Dalam kepala aku ingat ktorg nk mng da.

Bile turn aku kene tarik, upih tu tak begerak lgsg!

Hahahaha...

Dah la tak larat nk tarik.
Laki aku g buat lawak pulak dah...

De tlg dayung upih tu...sambil angkt2 bontot.

Dgn harapan, sng sket la aku tarik.

Aku tgk adegan tu, tros rase nk gelak guling2..

Dalam keadaan gelak, ko nk tarik beban, mmg tak boleh le kan.

Hahahhahaha.....






Kalo la aku blh tarik semudah ni..huhu

Lps tu, aku masuk lari dlm guni pulak.

Dapat no 1 grup ktorg! hoyeh!





Last skali, aku ckp kt remy alan,

"Syg masuk acara ape sume mng. kecuali ngn b. b la punca kite kalah. "

Mase tgh google UMNO vs PAS td, tejumpa la bende alah lawak ni. hehe...


Tapi sebenarnyeeee....


2 comments:

Mrs^JB said...

hahaha..gigihnyer semua bnda nak ditry..cehh..

zoelalisa said...

haha...ni la penangan lame tak besukan sbb mengandung :p