BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, September 30, 2011

On t.h.e.i.r BIRTHDAY

Hello si cantik dan si kacak!


15 September..tarikh bersejarah dalam family kecik aku.
Birthday my HEROES..
My beloved hubby + my beloved son :)
Terasa betapa bertuahnye aku.
Dapat bg hadiah zuriat kt suami on his birthday.
Bukan senang..
Mak aku yg ank 10 pn, sorg pn tade yg same tarikh ngn bapak aku.

Ok. nk dipendekkan cite...
15/9 aku cuti.
Saje..dgn alasan, nk bwk adam pegi klinik. cucuk setahun.
Tp hakikatnye, dr awl thn lg aku da plan cuti ni.
Yela...special day cmni setahun skali je..
Ape slhnye aku cuti.
Nak tunggu kerajaan melesia bg cuti, 16hb.
Da belated dah. hehe..

Pg tu, konon2 nk buat seprais la kan.
Tp mcm tak menjadi. tension je aku.
Takpela..mlm kang ade lg.
Malam tu..aku buat seprais kt Remy Alan.
Aku da plan dgn kawan2 dia..
Nk dinner kt Serai.
Tp Remy Alan tatau aku ajk kawan2 baik dia sekali.
De cume tau, ktorg akan mkn luar haritu.

Sampai je kt Serai, de pelik.
Nape kete kwn2 dia ade kt sini?
Da sah2 la dia syak kan...
Kantoi lg di situ.
(haih dorg ni pun...kalo nk parking, parking la jao sket. rosak program aku)
Kt Serai, ktorg makan cm bese.
Ditemani 2 kwn baik Remy Alan, Ady ngn Ody + wifey, Emma.
Owh, ank comel dorg pn ade..Danish.

Ape yg menarik kt Serai?


Name penuh Serai Thai Restaurant.
Details, korg blh refer SINI.
Lebih kurang sebulan setengah sebelum tarikh keramat ni, aku da gugel + survey restoran mne yg menarik, sedap, n ade privacy.
Tp phm2 jela...nk privacy, bajet ko pn kne la ala2 kenduri.
So, dr review yg aku bace, ramai kate Serai ni sedap.
Ditambah pulak, menurut The Star, "Serai Thai at Shah Alam serves one of the best Butter Prawn in Malaysia as voted by readers of The Star in 2008".
Tu yg buat aku lg berminat nk mkn kt sini :)

~Ni la Butter Prawn yg hangat diperkatakan tu~

Nampaknye pilihan aku tak slh.
Sbb Remy Alan ckp, SEDAP! :) Lega!
Semua sedap.
Menu ktorg * Deep Fried Fish with Samrot Sauce * Fresh Tiger Butter Prawn * Mango Chicken * Asparagus with Belacan *
Semua sedap!!! 5 star out of 5!
Harga? Reasonable la..
Deko kedai pn menarik :)
Ckp byk tak guna. Lyn gambo la ek.
Walopun kualiti gambo sgt trok! ;p

Alamak Yoddie..sorila tak smpt snap pic ko ;p


JJCM pn penah terjah. Patut la menarik!

Err..cite pasal Birthday Party Adam, next entry la ek..

Thank you for reading!

1 comments:

SweetLikeWhat said...

wah nanti boleh try.. :)