BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, April 13, 2010

Gedik Santai Ujung Minggu

Seperti yang korg tau..
Hari Jumaat, 9/4/2010 aku ade intebiu kt UiTM.
Tp..intebiu tu agk mengecewakan.
Tak menepati jangkaan aku lgsg.
Tu je yg blh aku simpulkan.

Abes je intebiu, ikt hubby g GMI n KLIA ats urusan keje.
Aku teman je..sbb nk soh de pth blk anta aku blk umh, cm kesian lak.
Bek aku ikt je beliau.

Dok dlm kete dlm tempoh yg agk lme + cuaca pns, ape lg..
Tekak aku buat perangai le..

Mlm tu, ofismate hubby ajk bepoye2.. (SUKE!)
Smpai je umh, rht2 jp, siap2, mandi2, kua balik utk bepoye.hihi..
(tak sedar lak yg org tu nk exam sok pg..huhu)

Ari Sabtu, hubby ade exam 41 kt MARDI, Serdang.
Haruslah aku ikut beliau.
Sebab exam sampai petang.
Mati kutu aku kalo de takde (kalo kt umh MIL la).huhu..

Kol 7.15pg, gerak dr umh. Sampai da dkt2 kol 9. Ngam2 la..
Sambil2 nk tgu tu, aku lepak kt khemah mkn.
Bekfes dlu..lapik perot sblm nk jmpe ilah (yes! mmg da plan nk bepoye2 ngn ilah. hihi)
abes 1 paper, dlm 40minit, hubby kua lepak2 n xplen cmne nk g Mines.
So, ble de msk je utk paper 2, aku pn berangkat menuju ke Mines..mcm yg hubby xplen.

Skali aku sesat smpai ke Kajang SILK.
Ces, de ajo g ke jalan kesesatan neh. aku u-turn, then call ilah.
wan, husband ilah xplen la cmne nk g ke arah jln kebenaran :p
So, smpai la aku dgn slmtnye...Alhamdulilah..

Sempat la lepas rindu ngn ilah..mkn2..jln2..n dpt something lg...
tengs ilah!! mmuah2!!





Kol 12.45, aku grk g kt hubby sbb da janji nk lunch ngn de.

Kesimpulannye, walopun sabtu tu aku agk pnt, tp sgt happy.. :)



To ilah, nis n atie : tak sabar nk tgu 24/4/2010 :)

3 comments:

redriben said...

awat aku tak dak dan tak dijemput..hampa mmg..selalu macam tu..uhuks

zoelalisa said...

uhuk..aritu da plan nk ajk kwn2 yg kat area bangi..ko, ez, yan. tp memandangkan aku dtg jp je n ilah pn ade hl pastu, tu yg tak smpt nk inform korg. sori..sori..sori..

BuTtErFlyInFraMe said...

aku nk join gak 24/4 ni. kat mn?? aku terjahh..hahahahahah