BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, June 18, 2010

Family Gathering vs Pre-Anniversary Celebration :p

Hai olls!

Harini aku cm eksaited lbh.
Sbb arini keje cume sekerat hari.
Lps tu............... off to Cameron Highland!
yeay!!

Mesti korg kte..
Eleh, Cameron je pun. Ape adehal? Gle jakun.

Mmg Cameron je..
Tp korg kn tau aku skang gedik nk bejalan.
So, haruslah aku teruja mcm nk becuti kt Hong Kong!!! :)
Giler..da lme kot tak g becoti..
Pasai tu, kalo Azean, Pah, Alena, Jue, dll memberitahu yg mereka bercuti rehat utk pegi BERCUTI, aku teramat sgt la jeles! haha..
Eh, bkn setakat gian nk bercuti je..
Skang ni, kalo dpt window shopping kt jusco pn aku da abeh ati.
Pegi semate2 nk bejalan pn takpe.
Hahah..

Mak aku kte, jgn nt ank aku sok, tamo dok kt umh. asl kt umh je ngs. :p
Jgn gitu ye bb...mummy je blh jln. bb dok umh ok...ngn daddy..sbb daddy pn mls jln. ekekkee..

Ok.
So, insyalah akn berada di Cameron sehingga Ahad.
Kalo plan aku tak jd mcm yg dirancang, aku ajk hubby blk dlu sabtu tu. hoho...

Nanti aku tempekkan cite kt sne kt sini ek :)
Dengan 2 hutang lain. hehe

Daaaaaaaaaaaa

(Mood keje tiada suda...lalallaa....)

4 comments:

yan said...

g cameron ker..best best..dah lama aku tak naik cameron nih...jgn lupa beli kat aku strwbery kering..pastu petik strwbery byk2 send kat aku..kui kui kui...

zoelalisa said...

asek ko je bejalan, bg chance le aku lak. hihi..

aku da petik byk2..aku da tangkap gambo. nt ko print ek. :p

Nur Irfan Juezrie said...

heheh.. nk shopping kt jusco pun dh abeh hati ek?/ hahah sama la dgn ju..

zoelalisa said...

aah jue..eksaited gle wlopun g jusco aje. haha...