BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, June 30, 2010

Hadiah kawen plg mengharukan

Pening pale aku nk letak tajuk utk n3 ni.huhu...
Ekceli, aku nk cite hadiah kawen yg aku dpt yg plg wt aku tesentuh, terharu..hehe

Aku tak penah share dgn sesape.
Tp bersempena dgn 1st anniversary ktorg yg lg brape hari ni, aku nk share ngn korg2 sume, hadiah yg plg aku appreciate n syg sgt2!! (^_^)

Dlm byk2 hadiah yg ktorg dpt (byk ke??), ade 1 hadiah yg aku akan belek2 bile dok sorg2..n senyum sorg2..

Hadiah dr kawan2 DSK..

Tengs a lot frens!!! Rili appreciate!!!!!

Ini la hadiahnye..Cube teka ape dia??

Sekali pandang, nmpk mcm diari, buku nota or album. tp sebenarnye, lbh dr itu!























Kpd yang terlibat menghasilkan album ni, ILAH, ATIE, DIANA, YAN, ALENA, YATT, SHAFERAH, K. NINI, AEIDA, YANI, JIJAH, NUNU, AYU, HAWE, & SHIKIN MAN, tengs a lot!!! xoxo

AKU SGT2 TERHARU N SYG GLER HADIAH NI!!!!

11 comments:

Nur Irfan Juezrie said...

intan.. really terharu ju tgk hadiah intan.. klu ju dpt pun terharu giler... sgt bertuah dpt kengkawan yg sgt best!!

zoelalisa said...

tula..credit to them. sgt2 syg hadiah cmni..ade sentimental value :)

yan said...

ada gak pic aku tuuuu...aku pun tharu baca entry ko....huhuhhuh

zoelalisa said...

yan, aku ngn jilah da feeling2 sedih da ari jumaat aritu. hoho

BuTtErFlyInFraMe said...

owhhh gambar aku!! hahahahaha

eyz said...

aku pun terharu..sbbnye aku lmbt bls email ilah...huhuhuhuh sowei dak intan...klau x msg aku pun ada utk ko..wat baby bnyk2 hahahhahaha

zoelalisa said...

alena : pic yg cun :) (aku tgh menipu)

eyz : ahaha...tgh buat yg 1 pn aku da penat ni :p

LeEyA said...

ini yg aku mrh nih.. aku tak tau menau pasal sume nih.. huwaaaaaaa...

zoelalisa said...

eh yeke?ops..aku tatau. huhu

LeEyA said...

aku cuti bersalin le.. so, terputus hbngn internet ngn kawan2 yg tgh wat konplotmasi ini.. hehehehe..

tiada nama said...

wei.. kecik hati aku.. nape statement dari aku tak de pon?? waaaaaaaaa.. korang tak adillllllll