BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 6, 2011

CONTEST JELINGAN MANJA...

Bwk kete tade roadtax
Jom kite buat tag :)

1. Buat entri pasal contest nie. Semestinya kan?seperti biase. tajuk macam kat atas..
*BEREH* : ni...ni la...eh, ni la entri tu...~

2. Follow blog nie.Kalo tak, nak update macam mane kan?Kalo rajin follow blog nie sekali PrettyLensStore *sebab PrettyLensStore nie main sponsor*
*BEREH* : I will folo u..........~ mcm lagu iklan digi. hihi ~

3. Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink.
*BEREH* : tu..tu la...eh, tu la...da buat dah :) ~

4. Gambar contest anda. ikut tajuk tema ok? Tak kan la tajuk jelingan manja korang letak gambo tgh mkn kan? Ikut tema k sayam-sayam.eheee
*BEREH* : ikt tema la tu kan...menjeling2 ku bertentang..mata kita sama memandang...ops!~

5.Gambar sendiri,i mean owner blog yg bertanding.Tak mo gambo orang lain. Tak kisah seorang or beramai-ramai.
*BEREH* : Ya...gambar beta lah itu. gambar berdua. tp beta dah crop. haha...~

6.Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. Atleast seorang.
- ssgguhnya ini kwn2 ku tersyg yg ingin di tag....selain dari dorg ni yg nk wat contest ni pun..di alu-alukan yerrr.....
*BEREH* So, yg di tag, tak reti2 lg nk jwb tag??? :)~

Jue - 1 hari 1 entry..so, jwbla tag ini :)

Yg lain2, meh la kite jwb tag!

7.Komen entri nie sekali dengan link korang.
*BEREH* : Bile nk bg hadiah???hihi

8.Tak khususkan untuk girls aje.Boys pun boleh join.Jangan malu jangan segan.ehee
*owh kome...teman udoh join. moh kite join sme2...(versi lagu mr.OS)


Ini pihak penaja ye korg2 sume...

Hadiah kalo korg menang...

Hadiah pertama :
1 pair Geo lens with cute lens case or 2 shawl+inner

Hadiah kedua:
1 pair Geo lens or shawl+inner

Hadiah ketiga:
shawl + inner

Saguhati:
2 x Shawl


Last but not least, jgn tekejut jgn pengsan :)

2 comments:

Bulan said...

thanks join dear ;)

ejulz said...

bahaya jelingan ni.. heHe