BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 27, 2011

"Mama Cyda 1st Giveaway"



Wahai org kampung sekelian!!
Beta di tag!!!
Hehe..tengs JUE

GA ni sempena ulangtahun perkahwinan ke 4 mama cyda
Due date : 18/2/2011 (my mom's besday)


syarat penyertaan seperti berikut :

Terbuka kepada semua blogger yg berada di Malaysia sahaja dan mesti jadik follower Mama. (DAH)

Buat entry bertajuk "Mama Cyda 1st GiveAway". Letakkan gambar kat atas tu dan jangan lupa letak sekali kat Side Bar dan link kan ke entry ini. (DAH)

Letak link blog ini kat BlogList korang. Bukan apa, senang nak update apa2 nanti. (DAH)

Tag tiga orang (lebih pun takpe) dan pastikan inform orang yang ditag itu. (DAH)

Last sekali tinggalkan link korang kat komen ye.(OK)
Saya nk TAG :

(i) YAN
(ii) EZ
(iii) WANI

2 comments:

MaMa CyDa said...

salam dear,
thanx sudi join n gud luck yek ...

lyaeyzia said...

yeahhh ditag..hehehe