BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, January 25, 2011

Weekend yg BZ

Aiseh, sebab telampo eksaited nk cite sl Fasha putus cinta, telupe lak aku ade cite basi...ala..cite weekend je. ;)

Kesahnye..pagi2 sabtu haritu (22/1/2011) lebih kurang pukul 1 pagi, aku dpt sms/call dr abah/kakak aku...
Katenye dorg da sampai LCCT.
Aku pn kejut hubby, basuh muke, mkn cekelat, dukung adam, siap2 brg adam, tros la msk kete. gerak ke LCCT ngn hubby.

Eh, lupe lak. Abah, Mak, Abg Chik, Kak yuta, Sista, Irfan, Liyana, Hady nk g Shenzen..Flight 6.25pg nt.
Sampai je, tros la bepeluk2, besembang2...
Adam daripada tdo, tros tejage. Adam pelik agaknye..sapela mereka2 yg gomol2 adam ni.

Yela...ktorg kan da lme tak blk ipoh. huhuhu... Lps je minum2 n bg list barang yg dorg kene beli utk aku (haha), dlm pukul 4 lbh cmtu kitorg gerak blk.
Ngantok gile!!


Kol 5 smpai umah, tros cr bantal! Kol 6.45 bgn subuh, den sambung tdo blk.
Sampai pukul 8.30am. Kalo ikt hati aku, nk lajak lg smpai pukul 9.
Tp rumah mentua..paham2 le..huhu Bgn, siap2 sume, siap adam, bekfes, ktorg kua lg.. Ke Damansara..Pejabat lawyer. Nak sain SnP.
Insyalah, kalo tade aral, dlm bulan Mac dpt le dok umh sndiri...kate lawyer itu.. Insyalah.... Semoga Allah mempermudahkan segala urusan pembelian rumah kami.
Tgh bersain-sain, tetibe abg li call..
De mintak tlg jagekan Afiq sbb tetibe dpt call kene keje. Aku ok je..
Ape gune jd adik beradik kalo takleh nk tlg bende2 kecik cmni kn. Walopun dlm hati sbnrnye agk cuak!
Yela..abg aku soh tdo umah de. Means dat kt uma tu nt ade aku, hubby, adam ngn afiq je.
Tak ke da mcm beranak kembar tu?? Afiq ngn adam beza 11 hari je... huhu..


Merasa la aku cm konon2 ade ank kembar. Dah setel tdokan sorg, kene tdokan sorg lg.
Kalo sorg da tdo, tetibe sorg lg ngs, tepakse la tdokan blk yg tejage dr tdo tu. Aku smpai tesengguk2 thn mate ni mse nk tdokan dorg. hehe..
Nak buat susu, standby lg 1 susu...
Tu br pengalaman aku jge 2 baby yg sebaya dlm mase sehari.
Org yg ade anak kembar tu cmne la agknye kan.

Kesimpulannye, aku tak besedia dan tamo anak kembar
(kalo diberi pilihan. tp spe aku nk lawan qada' dan qadar)..
Ape pun, pengalaman yg sgt menarik!

Tengahari tu, kitoran siap2 nk g Mines. Nk jumpe Hawe, Ilah n Tinie. Penat la nk cite. Tgk gambar je la ek. Tp pic tinie tade sbb tinie lmbt.



Sampai rumah, kepenatan!

4 comments:

lyaeyzia said...

ilah preggy dh ke?

zoelalisa said...

ntahle..aku tak brani tanye. isu sensitip. huhu

~wawa comey~ said...

wow, akak manis da pndi b'photoscape hehehe

zoelalisa said...

ekekeke...