BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, March 21, 2011

TOLONG!!!

Helo si cantik dan si kacak!

Anyone! PLEASE HELP ME!!

Masalah ni da membelenggu aku dari mule2 aku berblog.
Masuk harini, da 1 tahun, 11 bulan, 6 hari masalah ni menghantui sanubari aku.
Aku da naik meluat ble mengenangkan masalah ni.

Perasaan JELES toksah cakap la..
Mmg da tak tebendung lg dah.
Bukan stakat bebulu mate...
Bulu2 lain pn turut rancak berbulu ble tgk org lain punye.

Enuf said, aku ngaku. AKU BUTE IT! *saje taip kecik2. lalala*

Wahai anda2 yg jelita lg kacak kt luar sne, tlg la aku yg teraba2 ni..
Kenape blog aku tak update kt blog org lain ek??
Cne org nk tau aku da update blog kalo da jd cmni kan. *haih*

Ce tgk ni..


Ini blog Alena. Tgk, blog aku dianak tirikan!



Ni plak blog Eazy. Sekali lg blog aku jd "Bawang Merah" kt situ.



Blog Wani. Tgk, da ujung2 baru blog aku. Menci ar cmni :(



Ce tgk, ce tgk, ce tgk. Blog sape last skali tu? haih!



Ni pah punye. Tgk, aku mmg penggemar tempat terakhir yg SETIA. cait!

Tu baru beberapa blog je aku tunjuk.
Hakikatnye, kt sume blog, blog aku la yg plg tercorot.
Da mcm hidup segan mati tamau je blog tu korg tgk kan.
Padehal aku ni besengkang mate la hari2 nk update blog!*tipu kt situ*

Korg tlg ek...

Bgtau aku cne nk buat. Aku nk blog aku sntiasa update kt blog list korg :(
Barula blh jd cm blog Hamis Jalikha. lalalla... *verangan*

Happy reading!

3 comments:

lasayee said...

a'ah la intan..xtau nape blog kamu duk bawah jgk...da edit pun xjd aper..canner ek..da tau jwpn bgtau yer..

zoelalisa said...

rsenye kt setting kite la wani. tp kite tak reti nk godek. ;(

lyaeyzia said...

aku pun kesian kt ko..tp aku har2 buka blog ko sbb ko rajin update..oleh itu u bg award muahhhhhh